Instagram'a rezervasyon butonu nasıl eklenir?

Instagram'a rezervasyon butonu nasıl eklenir?

İnternetin tüm olanaklarından yararlanarak restoran rezervasyon süreçlerini yürütmek, dijital çağın getirdiği rekabetçi koşullara ayak uydurmak ve her kanaldan yeni müşterilere ulaşmak açısından oldukça önemlidir. Rezervasyonları, yalnızca tek kanal üzerinden almak yerine online rezervasyonlar ile zenginleştirmek ve online rezervasyon süreçlerini otomatikleştirmek, yeni müşteriler elde etmek için benzersiz bir avantaj sağlar. Rezervem online rezervasyon modülü ile 7 gün 24 saat rezervasyon alabilir ve restoran rezervasyon kanallarınızı zenginleştirebilirsiniz.

Rekabetçi Koşullara Ayak Uydurun

Dünya üzerinde sosyal medya hesabı olmayan kişilerin sayısı her geçen gün azalıyor. Neredeyse yaşayan herkesin sosyal medyasının olacağı günlere doğru gidiyoruz. Sosyal medyanın dijital pazarlama aracı olarak yoğunlukla kullanıldığı bilinen bir gerçek. Sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanan her işletme gibi bu platformları aktif olarak kullanan restoranlar da yükselişe geçiyor. Online rezervasyonları sosyal medya platformlarından ve Google hesapları entegrasyonları ile almaya başlayarak rekabetçi koşullara hemen ayak uydurabilirsiniz. Rezervem online rezervasyon modülü ile dijital dünya ile bağlantınızı kuvvetlendirin ve rezervasyon alma kanallarınızı sayıca yükseltin.

Online Rezervasyonlar İle Dijitalleşin

Rezervem online rezervasyon modülü ile Instagram veya web siteniz üzerinden rezervasyonları alabilir ve tüm rezervasyonları bir bütün halinde sistemimiz üzerinde toplayabilirsiniz. Instagram sayfanıza yerleştireceğiniz özel link yapısıyla birlikte potansiyel misafirlerinizin tamamen mobil uyumlu olan kolay bir arayüz üzerinden rezervasyon yapmalarına olanak tanıyabilirsiniz. Aynı yöntemi web sayfalarınızda da uygulayabilir ve tek tık ile online rezervasyon modülünü hayata geçirebilirsiniz.

Tüm Rezervasyonlarınızı Tek Yerden Yönetin

Instagram ve web sayfanız üzerinden restoran online rezervasyon modülü ile alacağınız tüm rezervasyonları, tek bir ekranda görüntüleyebilir, listeleyebilir ve gerekli olan işlemleri yapabilirsiniz. Rezervasyon yönetimi modülünde olduğu gibi online rezervasyon sisteminde de rezervasyon yapıldığı anda misafirlerinize SMS ve e-posta ile bildirim yapılır. Rezervasyon alma kanallarınızı zenginleştiren ve tüm rezervasyonlarınızı tek bir yerden yönetmenize olanak tanıyan restoran online rezervasyon modülünün en önemli özelliği ise tamamen ücretsiz olması. Sektörde faaliyet gösteren online rezervasyon platformlarından farklı olarak bu modül kapsamındaki hizmetleri, tamamen ücretsiz olarak kullanımınıza sunmaktayız. Ayrıcalıklı olmanın sınırsızlığını birlikte keşfetmeye ne dersiniz?

Rezervem'in Online Rezervasyonlar özelliği ile daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

İlgili blog yazımıza göz atın: Instagram'dan Nasıl Rezervasyon Alınır?