Rezervem ile verilerin gücünü kullanın

“Restoranınızın geleceği için planlama zincirinin halkalarını oluşturuyoruz.”

Restoranda neler olup bittiğini görün

Restoranda neler olup bittiğini görün

Performansınızı kolayca değerlendirin

Performansınızı kolayca değerlendirin

Verileri okuyun ve planlama yapın

Verileri okuyun ve planlama yapın

Restoranınızın geleceğini planlayın

Restoranınızın geleceğini planlayın

Günümüz dünyasında yemek sektöründe kalıcılığı sağlamak ve müşteri memnuniyetini arttırmak için etkili araçlara ihtiyacınız var. Üretim ve kaynak planlama, restoranınız için her günü en iyi şekilde kurtarırken, aynı zamanda tasarruf sağlamayı, maliyetleri düşürmeyi, geleceği sağlam adımlarla planlamayı, riskleri azaltmayı ve büyüyebilmeyi mümkün kılar. Peki bir restoran rezervasyon sistemi ile üretim ve kaynak planlamanın nasıl bir ilişkisi olabilir?

Rezervem, restoran yönetim sürecinde elde ettiği verileri yararlı istatistiklere dönüştürerek restoranınız için tam bir performans değerlendirmesi sağlar. Oluşturulan restoran istatistikleri sayesinde geçmişteki eksiklikleri görerek geleceğe emin adımlarla yürümeniz kolaylaşır.

Otomatik olarak oluşturulan raporlar alın

Otomatik olarak oluşturulan raporlar alın

Rezervem’in restoran istatistikleri araçları sayesinde misafirlerinizin davranış ve eğilimlerine dair aylık oranların hesabını yapmanıza gerek kalmaz. O ay içerisinde kaç misafir ağırladığınız, ciro miktarları, No-Show rezervasyon sayısı ve toplam maliyeti gibi istatistikler ve çok daha fazlası Rezervem tarafından otomatik olarak hazırlanır ve indirilebilir Excel uzantılı raporlar haline getirilir ve kolayca indirebilirsiniz.

Üretim, Kaynak ve Maliyet Planlamayı Kolaylaştırın

Üretim, Kaynak ve Maliyet Planlamayı Kolaylaştırın

Restoran istatistikleri araçları sayesinde elde edeceğiniz günlük, haftalık ve aylık veriler rezervasyonların yoğun olduğu tarihler, misafir yorumları ve başarılı-başarısız hizmet türleri gibi alanlarda bilgi sahibi olmanızı ve gözden kaçırdığınız noktaları açıkça görüntüleyebilmenizi sağlar. Bu sayede daha kesin rakamlarla üretim ve kaynak planlaması yapabilir, restoranınızın aylık ve yıllık planlarını kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

Rezervasyonlarınızın Kaynağını Öğrenin

Rezervasyonlarınızın Kaynağını Öğrenin

Rezervem’in sağladığı ücretsiz araçlarla yanlızca Google, Instagram ve Web Sitenizden gelen rezervasyonlar değil, farklı platformlardan gelen rezervasyonları da haftalık ve aylık olarak görüntüleyebilirsiniz. Böylece Zomato, Quandoo, Rezervin, TripAdvisor gibi platformlardan işletmenize gelen misafir oranını, bu platformların restoranınızın aylık gelirlerine ne düzeyde katkı sağladığını ve hangi platformlara yoğunlaşmanız gerektiğini kolayca belirleyebilirsiniz.

Geçmişe ve Geleceğe Aynı Anda Bakın

Geçmişe ve Geleceğe Aynı Anda Bakın

Mevcut ve gelecek ayların restoran istatistikleri indirilebilir formatlarda hizmetinize sunulurken geçmiş aylara yönelik veriler de saklanır ve geçmişe dönük kıyaslamalar, büyüme oranları, rezervasyon artış ve azalışları karşılaştırılabilir. Restoranınızın geçmişine ve geleceğine yönelik istatistikleri aynı anda görüntüleyebildiğinizde yeni kararlar almak ve misafir davranışlarına ilişkin analizler yaparak restoranınızın hizmet kalitesini en üst seviyelere çok daha kolay çıkarabilirsiniz.

Güncel Blog Yazılarımız

Küçük restoranlar online rezervasyonları kullanarak nasıl daha fazla kazanabilir?
Küçük restoranlar online rezervasyonları kullanarak nasıl daha fazla kazanabilir?

Yüzlerce kişiyi aynı anda ağırlayan ve piyasadaki hareketleri ciddi ölçüde etkileyen devasa büyüklükteki restoranların yanında daha az kapasite ile hizmet veren küçük restoranların şanslarını arttırmalarının ve ticari hayatta varlık gösterebilmelerin...

No-Show nedir?
No-Show nedir?

Günlük hayatımızda sıklıkla karşılaşılan bir kavram haline gelen no show, başta restoranlar olmak üzere spor tesisleri, uçak biletleri, masaj salonları gibi birçok yerde karşımıza çıkar. Peki no show nedir? No show, en temel şekliyle ifade etmek gere...

Detaylı istatistikler sayesinde geleceğe emin adımlarla ilerleyin
Detaylı istatistikler sayesinde geleceğe emin adımlarla ilerleyin

Restoran yönetimi sürecinde günü kurtarmak önemli olabilir ancak günümüzde rekabetin yadsınamaz düzeylere ulaştığı yemek sektöründe kalıcılığı sağlamak ve müşteri memnuniyetini arttırmak için bundan daha fazlasına ihtiyacınız var. Üretim ve kaynak pl...

Siz de Rezervem'in restoran rezervasyon sistemini ile zamandan kazanın, verimliliğinizi ve misafirperverliğinizi arttırın.

TURK FATİH TUTAK
Neolokal
Sankai by Nagaya
OD Urla
Vino Locale
Sunset Grill&Bar
Divan Brasserie
Lokanta 1741
Lokanta Feriye
Inari Omakase
Kiss The Frog
Aheste Restaurant
The Townhouse
Paper Moon
Olden 1772
Mesai Karaköy
Sea Me Beach
Beykoz Kundura
Romu Ristorante
Amavi Alaçatı
Da Vittorio Ristorante Italiano İstanbul
ioki nau
Ouzo Roof Restaurant
Develi 1912
Sortie - Club & Dinner
Oligark İstanbul
Cotto Gastro
Azur Restaurants
The Rua Suadiye
Zeytin Tuzla
Zanzibar
Mavi Balık Restorant
Affine
Lujo Hotel
Alavya
Yacht Club Didim

Rezervem ile restoranınızın kapasitesini en üst düzeye çıkarmaya hazır mısınız?

Başvuru Formu