Misafirperverliğin geleceği: Rezervem

Misafirperverliğin geleceği: Rezervem

Türkiye’nin restoran rezervasyon sistemi olarak misafirperverliğin geleceğini yeniden şekillendiriyoruz. Restoranlara sunduğumuz geniş özellik yelpazesiyle, yeme-içme deneyimini mükemmelleştirmeyi ve iş süreçlerini daha verimli hale getirmeyi hedefliyoruz. Rezervem ile restoranlar, rezervasyon yönetiminden misafir geri bildirimlerine, ön ödeme ve telefon/santral entegrasyonundan web ve sosyal medya rezervasyonlarına kadar pek çok işlevi kullanarak performanslarını ve misafir memnuniyetini en üst düzeye çıkarabilirler.

Misyonumuz

Restoranlara yalnızca mükemmel bir misafirperverlik sunmakla kalmayıp, aynı zamanda güçlü bir teknolojik altyapı sağlayarak iş süreçlerini kolaylaştırmak ve maliyet tasarrufu sağlamaktır. Böylece restoranların misafirlerine benzersiz deneyimler sunmalarına katkıda bulunuyoruz.

Vizyonumuz

Türkiye’nin lider restoran rezervasyon sistemi olarak misafirperverliğin geleceğine yön vermektir. Kullanıcı dostu, yenilikçi ve güvenilir çözümlerimizle restoranların rekabet avantajlarını artırıyor ve misafir sadakatini kazanmalarına yardımcı oluyoruz.

Sadece Türkiye'de değil, İngiltere ve Mısır'da faaliyet göstermekteyiz.

Sektördeki sorunlara yenilikçi çözümler sunarak restoranların daha verimli ve daha kazançlı bir iş modeli oluşturmasına destek oluyoruz. Finansal araçların yanı sıra sunduğumuz misafir deneyimini ölçme ve değerlendirme araçları ile, restoranlara operasyonel performanslarını izleme ve iyileştirme fırsatı veriyoruz. Rezervasyon sistemleri artık yalnızca masa ayırtmaktan öte, restoranların operasyonel verimliliğini ve misafir memnuniyetini artıracak birer finansal ve teknolojik altyapı olarak öne çıkayor. Rezervem'in bu alandaki yenilikçi çözümleri, restoran sektörünün geleceğini şekillendirmeye devam edecek.

Bekir Topuz

Kurucumuz

Kurucumuz ve CEO’muz Bekir Topuz, restoran sektörüne duyduğu tutkuyla 2018’de Rezervem’i hayata geçirdi. Kısa sürede Türkiye’nin en prestijli restoranlarının tercihi haline geldik.

Bugün, başta İstanbul, İzmir ve Bodrum olmak üzere 150’nin üzerinde restorana hizmet veriyoruz. Michelin yıldızlı TURK FATIH TUTAK, Neolokal, OD Urla, Sankai by Nagaya ve Vino Locale gibi restoranların yanı sıra Sunset Grill&Bar, Lokanta 1741, Olden 1772, Inari Omakase ve Lokanta Feriye gibi fine dining restoranlara da hizmet sunuyoruz.

Rezervem ile restoranınızın kapasitesini en üst düzeye çıkarmaya hazır mısınız?

Başvuru Formu